Muziekmaandag II

muziekmaandag2

Elke twee weken schrijf ik op maandag een post met muziek waar ik gelukkig van werd, die me inspireerde of waar ik niet op stil kon blijven zitten.
Wat een heerlijk weer zeg! Afgelopen week heb ik voor het eerst echt van de zon kunnen genieten deze lente. De muziek die ik luisterde is dan ook vooral erg vrolijk en upbeat, precies mijn stemming afgelopen week.

Never Catch Me – Flying Lotus ft. Kendrick Lamar
‘Never Catch Me’ staat op het album You’re Dead van Flying Lotus dat in september 2014 al uitkwam, maar ik ontdekte deze plaat pas afgelopen week. Dit nummer geeft me zo bijzonder veel energie, helemaal goed.

Give it up- KC & The Sunshine Band
Ik zag afgelopen week de film Kingsman (aanrader!) en in een bizarre actiescene kwam deze disco klassieker voorbij. Wat blijft deze plaat toch heerlijk, als je het nummer niks vindt denk ik dat je de clip toch zeker kan waarderen. Even kijken dus.

Let it Happen – Tame Impala
Tame Impala kondigde begin deze maand de komst van hun derde album Currents aan en een paar dagen geleden was daar de eerste single ‘‘Cause I’m a Man’. Een goed nummer, maar ik was nog niet meteen overdondert zoals ik dat bij de eerste klanken van hun vorige album Lonerism was. Toen ik ‘Let it Happen’ hoorde was ik dat wel, wat een fijn nummer zeg. Het is nog niet duidelijk of ‘Let it Happen’ op Currents komt of dat het een losse release is.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *