Over mij

Hallo en welkom op La Petite Fem. Een blog waarin ik mijn interesses, overpeinzingen en alles waar ik gelukkig van word deel.
Ik ben Femke, 25 jaar en woon in Utrecht. In het dagelijks leven ben ik bezig met afstuderen voor mijn studie journalistiek en werk ik als contentmedewerker bij een uitgeverij. La Petite Fem is ontstaan omdat ik een creatieve uitklep nodig heb, omdat ik bang ben dat ik anders mijn ideeën vergeet en omdat het me gewoon enorm fijn lijkt om een plek te hebben waar ik mijn gedachtes neer kan pennen.


Frietjes, gifjes van drijvende egels *klik*, house, inspirerende documentaires, Utrecht, dansen in de zon, urenlang youtubevideo’s kijken, donkerrode lippen, kriek op het terras, weetjes, risotto eten, puppies, mooie sokken, pizza in bed, mensen kijken, plants vs. zombies, series, nibb-its, taarten bakken, Breda, earl grey thee, sarcasme, sterren kijken en nog meer frietjes.


Ochtenden, links stilstaan op een roltrap, mensen die mijn hoofd als armsteun gebruiken, keuzes maken, kaas, wind tegen, treinen met vertraging, afstuderen, en tenen stoten.